Formular pentru retur

  Termeni si conditii de retur

  1. Cumparatorul a receptionat comanda si a achitat-o, dar nu a desigilat produsele si nu le mai doreste din alte motive decat cele ce tin de garantie.

  Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, in cazul in care Cumparatorul solicita renuntarea la comanda in termenul legal de 14 zile din momentul receptionarii acesteia, trebuie sa informeze Vanzatorul, utilizand formularul din aceasta pagina. Vanzatorul va confirma primirea cererii de renuntare la comanda, tot prin email sau telefonic.

  Cumparatorul va returna Vanzatorului toate produsele comandate si toate documentele care au insotit produsele comandate. Costurile pentru returnare vor fi suportate de catre Cumparator.

  Metoda de livrare va fi identica cu cea folosita aleasa initial de Cumparator pentru primirea comenzii.

  In cazul in care Cumparatorul a achitat Comanda, iar Vanzatorul a primit produsele inapoi, acesta va rambursa contravaloarea produselor comandate (mai putin costurile livrarii initiale) in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii produselor returnate.

  Cumparatorul este responsabil sa inapoieze produsele comandate, intacte, sigilate, in ambalajul original, in caz contrar, returnarea produselor nu se va putea face, intrucat, in conformitate cu dispozitiile art.16 pct e din OUG 34/2014 „sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de furnizare de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigiliate de consumator”.

  Produsele aflate la reduceri/ lichidare de stoc nu pot fi returnate

  2. Cumparatorul a receptionat comanda si a achitat-o, iar produsul/produsele sunt neconforme (stricate/sparte).

  Conform Legii nr. 353 din 27 decembrie 2018 care a modificat Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, in cazul returului în temeiul garantiei unui produs, transportul este suportat de vanzator.

  Cumparatorul solicita renuntarea la comanda in termenul legal de 14 zile din momentul receptionarii acesteia, trebuie sa informeze Vanzatorul, utilizand formularul din aceasta pagina. Fiind invocate motive legate de garantia produsului, va prezenta poze cu produsul avariat. Vanzatorul va confirma primirea cererii de renuntare la comanda, tot prin email sau telefonic.

  Cumparatorul va returna Vanzatorului toate produsele comandate si la care doreste retur pe motivul garantiei si toate documentele care au insotit produsele comandate. Vanzatorul va trimite o firma de curierat pentru a ridica coletul.

  In cazul in care Cumparatorul a achitat Comanda, iar Vanzatorul a primit produsele inapoi, acesta va rambursa contravaloarea produselor comandate (mai putin costurile livrarii initiale) in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii produselor returnate.

  3. Cumparatorul a receptionat comanda si a refuzat-o

  Daca ridicarea/receptionarea unei Comenzi expediate este refuzata, Cumparatorul va suporta intregul cost al transportului de retur.

  De retinut!
  Produsele QI Cosmetics presupun conditii de pastrare specifice, astfel, reclamatii ulterioare de calitate nu pot fi primite si compensate, avand in vedere lipsa controlului nostru asupra conditiilor de pastrare si manipulare.

  Qi Cosmetics