Comenzi și livrare

Pe QI Cosmetics ai posibilitatea sa platesti in 3 moduri

Momentan, oferim posibilitatea achitarii contravalorii produselor prin 3 modalitati, ce satisfac nevoile tuturor clientilor nostri.

Nota: Pentru livrarile internationale de produse va rugam sa faceti plata prin ordin de plata, dupa primirea facturii proforme in care se regaseste costul transportului.

Plata ramburs

Plasati comanda pe site si selectati Ramburs. Odata ce ajunge curierul la usa dumneavoastra, ii inmanati banii cash si primiti in schimb coletul cu produsele comandate.

Transfer bancar

Pentru acest tip de plata, veti primi prin email contul in care sa efectuati plata – la detaliile platii veti trece numarul comenzii. Pentru a va putea expedia produsele, va rugam sa ne trimiteti prin e-mail ordinul de plata vizat de banca dvs.

Plata cu cardul bancar

Utilizam serviciile MobilPay (un procesator de plati securizate cu cardul) ce ne permit procesarea platilor cu cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO in deplina siguranta.

Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la MobilPay indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).

ATENTIE! Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul MobilPay. Qicosmetics.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra!

Qi Cosmetics