Cosmetice naturale din ingrediente proaspete

Atent alese

Vizitează magazinul

LABORATOR COSMETICE NATURALE ORGANICE

Qi Cosmetics iti ofera mai mult decat o linie completa de ingrijire naturala. Produsele noastre sunt create special pentru a proteja si a patrunde usor in piele, fara a lasa o pelicula ocluziva. Redau sanatatea care infrumuseteaza, sunt produse in urma testarii a sute de retete si sunt formulate cu ajutorul expertilor in domeniu (dermatologi si chimisti). Mai mult, sunt testate intr-un laborator avizat Renar pentru a ne asigura ca sunt microbiologic pure, stabile si sigure pentru uz uman.

COSMETICE DIN INGREDIENTE NATURALE

Produsele Qi Cosmetics sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale, proaspete. Uleiurile si unturile folosite sunt presate la rece si certificate organic. Sunt realizate manual, in serie limitata, pentru a asigura prospetimea si calitatea lor.

Echipa Qi Cosmetics se ocupa de tot procesul de fabricatie, de la sterilizarea recipientelor si a ustensilelor, realizarea produsului, turnarea in recipiente, etichetare si ambalare.

AMBALAJE RECICLABILE

Ambalajele sunt reciclabile si toate materialele rezultate pe langa procesul de executie propriu-zis sunt preluate de catre o firma avizata de Ministerul Mediului, pentru reciclare si valorificare.

Abonează-te la newsletter
și primești 15% discount

La prima ta comandă de 100 lei
ABONARE
Prin abonare confirmați că aveți peste 16 ani și ați citit termenii și condițiile
*Reducerea nu se cumulează, valabilă pentru comandă de minim 100 lei și este valabilă 6 luni de la abonare
close-link
Click Me