Cosmetice naturale din ingrediente proaspete

Atent alese

Vizitează magazinul

LABORATOR COSMETICE NATURALE ORGANICE

Qi Cosmetics iti ofera mai mult decat o linie completa de ingrijire naturala. Produsele noastre sunt create special pentru a proteja si a patrunde usor in piele, fara a lasa o pelicula ocluziva. Redau sanatatea care infrumuseteaza, sunt produse in urma testarii a sute de retete si sunt formulate cu ajutorul expertilor in domeniu (dermatologi si chimisti). Mai mult, sunt testate intr-un laborator avizat Renar pentru a ne asigura ca sunt microbiologic pure, stabile si sigure pentru uz uman.

laborator
ingrediente naturale

COSMETICE DIN INGREDIENTE NATURALE SI      CERTIFICATE BIO/ORGANIC

Produsele Qi Cosmetics sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale, proaspete. Uleiurile si unturile folosite sunt presate la rece si certificate organic. Sunt realizate manual, in serie limitata, pentru a asigura prospetimea si calitatea lor.

Echipa Qi Cosmetics se ocupa de tot procesul de fabricatie, de la sterilizarea recipientelor si a ustensilelor, realizarea produsului, turnarea in recipiente, etichetare si ambalare.

AMBALAJE RECICLABILE/REFOLOSIBILE

Ambalajele sunt reciclabile si refolosibile. Materialele rezultate pe langa procesul de executie propriu-zis sunt preluate de catre o firma avizata de Ministerul Mediului, pentru reciclare si valorificare.

ambalaje reciclabile
Qi Cosmetics