naturale@0,25x
fara-silicon@0,25x
fara-parabeni@0,25x
animale@0,25x
ingrediente-bio@0,25x
talc@0,25x-min

DERMATO COSMETICE NATURALE CU INGREDIENTE CERTIFICATE ORGANIC QI COSMETICS™

Bine te-am găsit!

Suntem Qi Cosmetics™ și de mai bine de 9 ani creăm dermato cosmetice din ingrediente naturale și certificate bio. Folosim cu multă pricepere și  responsabilitate experiența noastră, o grijă completă față de piele și dragoste față de inovație .

Dermato-cosmeticele realizează o barieră împotriva agresiunilor externe asupra pielii. Vorbim aici despre efectele poluării, până la acțiunea razelor UV.

Produsele dermato cosmetice naturale marca Qi Cosmetics pot preveni efectele imbătrânirii. Sunt gândite să combată eficient diferite afecțiuni ale tenului, cum ar fi: acneea, uscarea excesivă a pielii sau sensibilitatea crescută.

ingrediente naturale

Folosim ingrediente naturale, o mare parte din ele fiind certificate organic. Facem o selecție atentă a substanțelor botanice active cu eficiență dovedită clinic. Selectăm ingrediente care s-au dovedit a fi compatibile biologic cu pielea, părul și corpurile noastre, valorificând puterea naturii pentru a vă spori frumusețea naturală.

Fiecare produs ce urmează a ajunge la tine este realizat manual, testat din punct de vedere al siguranței și avizat ca fiind microbiologic pur. Concepem doar serii limitate, pentru a ne asigura de faptul că vei beneficia de cosmeticele cele mai proaspete pentru tenul și corpul tau.

Citește mai multe despre firmă și standardele noastre aici.

QI COSMETICS MAG: PROBLEME ALE PIELII ȘI PĂRULUI ȘI RECOMANDĂRI DE PRODUSE

URMĂREȘTE-NE PE INSTAGRAM! IATĂ ULTIMELE POSTĂRI:

Error: Undefined error
Qi Cosmetics